2017. május 1., hétfő

Hazai horror igaztörténetek, avagy "mi így vágunk disznót"

A múltkoriban munkatársakkal söröztem, tőlük jöttek ezek az aranyba foglalandó történetek. Kiderült, hogy valahogy rajtam kívül mindenki volt már disznóvágáson, és mindenkinek vannak jó sztorijai. Ezek közül a két legjobbat megörökítem ide is.

A birkózó böllér

Elég későn kezdték a procedúrát, 06:30-kor álltak neki. Mármint a disznóöléses részének, mert a pálinkázás az hajnali 5-kor elkezdődött. Mondani sem kell, mire odaértek, már teljesen eláztak, jött is a nagy ötlet a gyilkos-jelölttől: ő birkózott régen, és úgy akarja lebökni a disznót, hogy lefogja birkózófogással.
Ami a meglepő a sztoriban, hogy le is fogta. A jobb hónalja alá befogta a disznó fejét, hogy majd bal kézzel fejbeszúrja. Lendült is a kés a bal kézben drámai, fej feletti magasságba, és disznó kétségbeesett rángatózása ellenére le is csapott.
A saját combjába, közvetlenül a disznó feje mellett.

"Még harapsz is, te köcsög disznó??" - vette fel a kesztyűt az önjelölt böllérbirkózó, és nagy lendülettel még egyszer beleszúrt.
Ismét a saját combjába.

Másodikra már kevésbé volt szerencsés, artériát is talált. Azonnal ambulancia. Nem kell aggódni, mindenki túlélte az esetet. Ő is, és a disznó is. A többiek pedig visszamentek pálinkázni.

Gáz van

Az illetőék nem valami falu szélén, hanem egy vidéki város sűrűn lakott részén szerettek volna disznót vágni, de - jó szomszédok voltak - nem akarták, hogy hajnali 5-kor disznóvisításra ébredjen az egész környék.
Hogyan lehetne szép csendben megölni a sertést? Tanakodtak, tanakodtak, aztán egyikük nagy okosan kitalálta: gázosítsák el. Van is gázpalack, meg minden, nosza rajta!
Bevezették a gázt a disznóhoz, teleengedték az egész ólt, türelmesen megvárták, míg a malacka szépen elalszik.

No, a sertés tényleg halott, vállveregetés egymásnak, ezt a humánus disznóvágást még a Green Peace is megtapsolta volna!
Jöhet a perzselés.

...

A tűzoltók fejezték be a disznóvágást.

Naná, hogy megjött a kedvem nekem is egy jó disznóvágáshoz!

2 megjegyzés: